Artist: Claudia Troost
Artist: Claudia Troost

Ik zie en voel dat we ooit in een wereld zullen leven waarin onvoorwaardelijke en onbegrensde Liefde de basis is. Een wereld waarin mens, dier, aarde en kosmos door deze Liefde met elkaar verbonden is. Een wereld waarin we een eenheid zijn. Een wereld waarin de mannelijke en vrouwelijke energie in harmonie met elkaar danst. Een wereld waarin elk onderdeel binnen het groter geheel elkaar aanvult en versterkt en er een diep begrip is dat het één niet zonder de ander kan.

I have a VISION...

Woman with VISION is vanuit het zien en voelen van deze Nieuwe Wereld ontstaan, maar ook vanuit de wetenschap dat we hard zullen moeten werken om deze te bereiken. Om te beginnen aan onszelf.

Zo binnen, zo ook buiten.

Het is mijn missie en mijn soulpurpose licht te schijnen op dat wat donker en niet zichtbaar is en het tastbaar, concreet en helder te maken; Door je te begeleiden naar patronen, overtuigingen, conditioneringen, angsten en overlevingsmechanismen, zodat deze aangekeken, onderzocht en uitgewerkt kunnen worden. Inzicht, wijsheid en (spirituele) groei is dan een onvermijdelijk gevolg.

Tijdens dit proces laat ik mij leiden door mijn spirituele en paranormale begaafdheid en zal er vanuit verschillende perspectieven worden gekeken. De ene keer is het erg aards en vanuit de geest, een andere keer vanuit de spiritualiteit en het groter geheel. Je weer kunnen verbinden met de onvoorwaardelijke en onbegrensde Liefde vanuit je hart zal altijd de rode draad zijn.

Ik weet niet of ik deze Nieuwe Wereld ooit zal meemaken. Maar als Woman with VISION zal ik wel mijn bijdrage leveren voor het Groter Geheel, mijn kinderen, mijn kleinkinderen en alle generaties die na hun komen.

Ben je nieuwsgierig naar mijn VISION, lees dan snel verder!

My reasons to be brave everyday

Samen met mijn partner Chiem heb ik twee geweldige kinderen; 

een fantastisch mooi meisje Gioia en een waanzinnig knappe zoon Gyan.

"Cause my roots they run deep"

Ik word intens blij van mediteren, edelstenen, kaarten, wierook, (meditatief) schrijven, lezen, dansen, zingen, yoga, sporten, lange natuurwandelingen maken, goede films en series kijken, en heel erg lekker eten.

Van nature ben ik een Sparkling Soul en een truth & knowledge-seeker; Ik verdiep mij graag in de geheimen van de menselijke geest, Moeder Aarde, de Kosmos en het Groter Geheel. 

Ik gedij het beste bij een evenwicht tussen het aardse en het spirituele. 

One cannot exist without the other.