Gyan

Van de week zei deze hierboven toen hij op school aankwam en zijn vriendje zag: "Hey goedemorgen Xavi! Leuk hé dat we vandaag weer een nieuwe leuke dag mogen hebben?! Ik heb er zo'n zin in!!"

Mijn hart explodeerde zowat uit mijn borstkas van de onvoorwaardelijke liefde die ik op dat moment voelde. Wat een krachtig licht schijnt dit mannetje!

Zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid naar het leven is ongekend. Elke dag is het feest voor hem. Hij is altijd vrolijk en positief. Hij weet heel goed wat hij wel en niet wil. Hij zegt altijd iedereen graag gedag en wil altijd met iedereen praten, de hele dag door. Hij regelt alles zelf en is voor niemand bang. Zijn zelfvertrouwen is indrukwekkend. En wanneer hij voelt dat iemand zich niet okay voelt dan zal hij vragen wat hij kan doen om te helpen.

But don't let this fool you... Hij kan zich ook echt heel erg stout gedragen. En hij daagt je graag uit. Hij sloopt alles. Geen plant overleeft het in huis. En breek mij de bek niet open over de andere gemoedstoestanden waarin hij kan verkeren. Maar wanneer je hem de ruimte geeft om deze kant er ook te laten zijn, zal hij altijd terug keren naar zijn fundament van enthousiasme, vreugde, liefde en licht.

Zijn licht schijnt niet alleen maar voor zichzelf, maar ook voor anderen. Zijn natuurlijke staat van Zijn werkt aanstekelijk. Ik zie dat iedereen met wie hij in aanraking komt opleeft en contact wil maken. Hij ontroert iedereen. Altijd en overal. Gewoon door alleen maar zichzelf te zijn. Een zon.

Gyan inspireert mij om elke dag als een nieuwe mooie dag te zien. Om elke dag verbinding te maken met mijn natuurlijke staat van Zijn. Om liefde voor mijzelf en voor anderen te voelen. Wat de omstandigheden ook zijn. Om niet in een gemoedstoestand te blijven hangen en weer terug te keren naar mijZelf. Om onbaatzuchtig anderen te helpen, waar ik kan, zodat zij zich gezien en gesteund voelen. Hij inspireert mij om in verbinding te gaan met anderen. En hij inspireert mij om ook alles uit het leven te halen en mijn licht te schijnen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor anderen.

Gyan is 4 jaar en hij inspireert mij. Ik hoop jou ook.