"If you want to change the world,
pick up your pen and write."

Martin Luther King


Gyan

06-03-2020

Van de week zei deze hierboven toen hij op school aankwam en zijn vriendje zag: "Hey goedemorgen Xavi! Leuk hé dat we vandaag weer een nieuwe leuke dag mogen hebben?! Ik heb er zo'n zin in!!"

Female Energy

07-02-2020

Vanuit de oorsprong is het bedoeld dat de mannelijke en vrouwelijke energieën in harmonie met elkaar dansen en verwikkeld zijn in een eeuwigdurend spel van liefde, waardoor uit deze eenheid een derde energie kan ontstaan. Een energie die boven deze twee energieën uitstijgt. Een scheppende energie.

Keuze

29-10-2019

Van de week was ik in gesprek met een man die in een situatie verkeerde die niet zo heel erg fijn was. Hij vertelde dat het psychisch niet goed ging met hem en dat hij gebukt ging onder de stress en zwaarmoedigheid die hij ervaarde. Maar hij vertelde ook dat hij last had van tunnelvisie en als gevolg hiervan geen...

Senses

29-09-2019

Senses || Nog niet helemaal hersteld van de griep besloot ik woensdag aan het eind van de middag toch naar Meijendel te gaan. Zonder al te veel druk op mijzelf te leggen en pauzes in te lassen wanneer ik het nodig had, hoopte ik een fijne wandeling te kunnen maken en te verdwijnen in de prachtige natuur.

SOUL || Het is zover. Het moment is aangebroken dat de laatste kilometers in zicht komen van een mega geweldige en leerzame wandeling. Op veel gebieden heeft deze reis niet alleen mij, maar ook mijn gezin veel gebracht. Ik bewandel deze laatste kilometers dan ook met een intens gevoel van dankbaarheid.

Ik heb nagedacht over wat er is voorgevallen, maar boven alles heb ik gevoeld. En er moet wat van mijn hart.

Mijn Wandeling

07-02-2019

De zon schijnt krachtig. Het is een beetje bewolkt. Het waait stormachtig. De wind is erg koud. Tussen de windvlagen door voel ik de warmte van de zon. Ik maak een wandeling. De wind raast om me heen en creëert behoorlijk veel geluid. Maar in mij heerst een oorverdovende serene stilte.